0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in uw winkelwagen.

Werken met Açaí

De voordelen en het verhaal van Açaï

Açaí-bessen bieden veel voedings- en gezondheidsvoordelen die de klantervaring van uw klanten een boost zullen geven:

Voedingsstofrijk
voedsel

Açaí-bessen hebben een uniek voedingsprofiel voor een vrucht, omdat ze bekend staan om hun hoge vetgehalte en lage suikergehalte.

Geladen met
antioxidanten

Açaí is ongelooflijk rijk aan antioxidanten. Het is aangetoond dat het sterkere antioxiderende eigenschappen heeft dan bosbessen.

Boost hersenen
functie

Açaí kan de schadelijke effecten van ontsteking en oxidatie in de hersenen tegengaan en helpt de "huishoudelijke" reactie te stimuleren.
Bekijk onze producten
Onze oplossing - Açai distributeur

Gezond & uniek

De laatste jaren is açaí steeds populairder geworden in de horecawereld, maar ook in de wereld van gezonde voeding. Mensen zijn namelijk op zoek naar een gezond en lekker alternatief voor hun gebruikelijke snacks. Behalve dat açaí producten veganistisch en gezond zijn, zijn ze ook gemakkelijk te gebruiken en te combineren met alle mogelijke ingrediënten.

Açaí biedt ook een unieke kans om met slechts een lepel een smakelijke en culturele sprong naar Zuid-Amerika te maken.

Door u producten van hoge kwaliteit te leveren, zorgt LA ÇAÍ ervoor dat u uw klanten de beste açaí-ervaring geeft.
Werk met ons
Van Brazilië naar België

LA ÇAÍ Verhaal

Het verhaal van LA ÇAÍ is een verhaal van reizen en ontmoetingen. Terwijl hij als piloot de wereld rondreisde, werd Aymen tijdens een reis naar Brazilië verliefd op açaí. Door LA CAÍ te creëren, wilde Aymen de Europeanen kennis laten maken met de voordelen van açaí en een gezonde oplossing brengen voor de moderne en stedelijke levensstijl : zo werd LA ÇAÍ een açaí bar, distributeur en açaí leverancier voor België en de omliggende landen.

Sindsdien is het een lang verhaal van delen en ontdekken van açaí en de Zuid-Amerikaanse cultuur.
Bezoek ons
Onze inzet als açai leverancier

Authenticiteit
& Kwaliteit

Onze verscheidenheid aan açaí producten zijn klaar voor uw veilige consumptie:
Biologisch, veganistisch, gluten- en zuivelvrij
Non-GMO
vrij van chemische kleurstoffen, vulstoffen, stabilisatoren, emulgatoren, verdikkingsmiddelen en andere kunstmatige ingrediënten
Onze partner

Over B.you

LA ÇAÍ bevordert een gezonde levensstijl en zorgt voor een betere levenskwaliteit. De keuze om met B.you te werken garandeert ons een eco-verantwoorde en biologische exploitatie van de açaí-palmen. :
De oogst gebeurt met de hand, en hun culturen maken de herbebossing van beschadigde gebieden mogelijk.
B.you steunt de lokale economie door ervoor te zorgen dat de açaí-bessen uitsluitend afkomstig zijn van een selectie van lokale biologische boeren.
De kwaliteit en versheid van de açaí-bessen blijft onveranderd. B.you zorgt ervoor dat de vruchten op het hoogtepunt van hun voedingswaarde worden geoogst. Vervolgens worden ze grondig gereinigd, gepulped en direct flash bevroren.
Bekijk onze producten
Açaí supplier and açai distributor in Belgium and surrounding countries of brand Byou
Aan de slag met Açaí producten

Heeft u behoefte aan
een açaí begeleiding?

Als açaí leverancier en açaí distributeur kunnen wij u persoonlijke begeleiding bieden bij het integreren van açaí in uw menu voor uw restaurant, café of bar. Bovendien delen we graag onze beste recepten voor het gebruik van onze producten met u.
Qualitative açaí products like Organic Açaí Puree, Organic Açaí Powder, Organic Açaí Sorbet with Guarana
cart