0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in uw winkelwagen.

Catering

Waarom voor LA ÇAÍ kiezen

WAT IS TAPIOCA?

Tapioca is afkomstig van "Tipi'óca" in Tupi-Guarani (het oorspronkelijke Zuid-Amerikaanse
Indiase taal). Het betekent "clustering" en werd gebruikt omdat gehydrateerde Tapioca
bloemclusters samen onder vuur zonder boter of olie te gebruiken.
Tapiocameel wordt gemaakt van de cassavewortel, ook wel bekend als Yucca, Mandioca of
Kasbi. Het bevat veel vezels en is glutenvrij. Cassave komt oorspronkelijk uit het Midden
en Zuid-Amerika, gebruikt door Indianen en momenteel ook een van de belangrijkste
voedselbronnen in Afrika.
Tapioca is een goed alternatief voor brood en wraps, glutenvrij en een bron van vezels.
Ze zijn ook een goede optie voor veganisten en voor kinderen met bepaalde allergieën.

HOE TAPIOCA BEREIDEN?

Tapioca bereiden is heel eenvoudig met onze kant-en-klare bloem. Verwarm een
pan zonder boter of olie. Doe ons gehydrateerde Tapiocameel erin en kijk hoe het clustert.
samen in een paar minuten. Draai het om en voeg je toppings toe.
Tapiocameel heeft een neutrale smaak waardoor je creatief kunt zijn met toppings.
Volg ons op Instagram voor ideeën.
BEZOEK ONZE BAR
Onze Açaí catalogus

Ontdek onze Açaí producten

cart